Kitchen Addiction

Catering

Stockflethsgate Selskapslokaler

Selskapslokaler og catering i Sandefjord • KA Selskap & Catering

Hvem er vi?

Izabella og Kenneth Lipski, det er oss. 

Vi er drivere av KA Selskap & Catering AS i Sandefjord, med avdelingene Kitchen Addiction Catering og Stockflethsgate Selskapslokaler. 

Kitchen Addiction startet som et enkeltpersonsforetak i 2015 av Izabella. Foretaket ble siden utviklet til et AS i 2018, da vi tok over som restauratør av Stockflethsgate Selskapslokaler, tidligere Odd Fellow Selskapslokaler.

Vi er begge to store matentusiaster, men på hver vår måte. Kenneth er mer på den siden av bordet hvor maten konsumeres, mens Izabella legger hjertet sitt i hver eneste rett som forlater kjøkkenet. 

Izabella har lang og bred erfaring fra internasjonalt kjøkken. Hennes favoritt er karibisk og middelhavskjøkken. 

Kenneth går under det som kalles «alt mulig mann», han blir å finne der det trengs, enten det er ved servering eller bak baren, og selvfølgelig som mattester. 

Vi gleder oss virkelig til å sette prikken over i`en for ditt arrangement. 

Vår visjon og vårt konsept

Vår visjon.. 

Matlaging er ikke bare å stå på et kjøkken, time etter time, servere tallerken etter tallerken, for så å motta sin lønn.

For de fleste i restaurantbransjen, er det så mye mer. Å være i servicebransjen på et profesjonelt nivå innebærer mye tid borte fra familie og venner, tapte ferier, lange netter, tidlige morgener, såre fingre og flerfoldige kutt- og brannskader. Gjennom alt dette fortsetter vi på grunn av en lidenskap, en følelsesmessig tilknytning til serviceyrket, som vi strever etter å dele med andre. Vi ofrer vår tid og helse fordi vi elsker det vi gjør, og vil dele vår kulinariske kunnskap med dere. Vi er villige til å jobbe utallige timer for å se smilet i ansiktet til våre gjester. Vi er ofte undervurdert og oversett, men vi vet at vår jobb betyr noe. Den betyr noe for alle som deler et bord hos oss. Vårt engasjement gir våre gjester muligheten til å lage sine egne følelsesmessige forbindelser med familie og venner, på den mest tidløse måten, over et godt måltid.

Den samme kjærligheten til servicebransjen deles av mange kokker, servitører, bartendere, verter og ledere.

I gjestfrihetens navn, kos dere.

Vårt konsept.. 

Og kunne tilby en helhet, og kunne minimere stresset for andre, slik at et selskap eller begivenhet skal være en god opplevelse for alle, ikke bare gjesten, men også vertene.

Vi ønsker at et hvert selskap, enten om det er ved vårt lokale eller ved en annen lokasjon, skal føle den samme gleden over mat og gjester, som vi gjør. 

Vi skreddersyr menyer helt etter deres ønske, og sammen kan vi gå utenom A4 boksen når det kommer til mat og menyer. Vi har kapasitet og erfaring til å tilby en annen opplevelse når det gjelder smaker. Mat er som livet ellers, man kan gå for det vante, eller være vågal på sin vei og gjøre ting som skaper de sterke minnene.

Vår mål er å kunne tilby den beste servicen, opplevelsen og den største gleden som skapes rundt det tidløse måltidet.